Rekruttering

Rekruttering

Sune Malmgren har arbejdet som konsulent i cirka 20 år med rekrutteringsprocesser på alle niveauer og på tværs af både landegrænser og kulturelle skel. Det er altid spændende og udfordrende at finde den rette kandidat igennem en dyb indsigt i ansættende virksomheds kultur og kompetencebehov, og for Sune er alle stillinger afgørende for virksomhedens fremadrettede succes.

 

Med henblik på at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering af den nye medarbejder arbejder han ud fra en gennemprøvet rekrutteringsproces, som er inddelt i tre overordnede faser:

01

PROFILAFKLARING

Sune mødes med en eller flere repræsentanter fra virksomheden (typisk ansættende leder og/eller HR) og udarbejder sammen en profilbeskrivelse for den stilling, der ønskes besat. Denne beskrivelse indeholder bl.a. en beskrivelse af virksomheden og stillingen, forventninger til kandidatens faglige kompetencer, kandidatens personprofil samt succeskriterier og ønskede resultater.

01

02

Test og kompetencebaseret interview

Når virksomheden har udvalgt de mest relevante og mest lovende ansøgninger blive kandidaterne inviteret til at gennemgå relevante tests. Sune er certificeret i brugen af forskellige testværktøjer, herunder PAPI, Logiks og OPQ. Disse tests giver et klart og sammenligneligt billede af kandidaterne, og i hvor høj grad de matcher op imod den udarbejdede kompetence- og profilbeskrivelse og virksomhedens eller teamets lokalkultur. Sune har rigtig god erfaring med at lade ansættende leder tage 1. interview på baggrund af CV afklaring og førstehåndsindtryk for herefter at deltage som observatør under testfeedback. Feedbackinterviewet gennemgår metodisk de kritiske kompetencer og samtidig yder kandidaten feedback på alle anvendte tests.

02

03

AFRUNDING

Efter gennemførte interviews udformes en profil – match scoring af finalekandidaterne som præsenteres og drøftes igennem med ansættende leder og/eller ansættelseskomite. Det er selvfølgelig altid muligt at tilpasse processen til den enkelte virksomheds specifikke ønsker og behov, uden at gå på kompromis med kvalitet og det endelige resultat.

03
Scroll to Top