Om os

Sune Malmgren

Sune Malmgren kommer med en erhvervspsykologisk baggrund og har arbejdet siden 2001 med ekstern rådgivning og konsulentassistance på tværs af brancher, internationalt samt både inden for det offentlige og private. Fra 2008 til 2019 har han arbejdet som Partner og landechef for den internationale og anerkendte testudbyder Cubiks, hvor han både har opbygget/udviklet en lang række dygtige konsulenter men også konsistent bidraget med solide finansielle resultater.

Han har igennem mange år opbygget en stor erfaring med rådgivning af ledelser i forskellige kontekster i på forskellige niveauer, og han arbejder helt konsekvent imod at analysere organisationens formål og strategi for at kunne yde den til enhver tid bedst mulige rådgivning uanset om dette er for organisationen selv, et team i organisationen eller på individuelt niveau. Han har rigtig god erfaring med at arbejde databaseret (eksempelvis med psykologiske tests) for at sikre den højeste grad af fairness og reducere indflydelse af forskellige typer af bias som kan lede til uhensigtsmæssige beslutninger. Dette gør sig faktisk gældende på tværs af alle typer af beslutninger der har med vurderingen af mennesker og kompetencer at gøre.

 

Som person kan Sune karakteriseres som venlig, analytisk og direkte. Han møder andre mennesker i øjenhøjde og etablerer hurtigt en tillidsfuld relation som skaber mulighed for at sparre og erfaringsudveksle på et dybere niveau uden fordomme eller anden form for distance.

Certificeringer

CUBIKS

PAPI, Logiks, 360 etc.

Hogan

HPI, HDS, MVPI etc.

SHL

OPQ, MQ, 360, Verify etc.

Lumina

Lumina Spark

ANDRE

NEO-PI(R), diverse simuleringsøvelser

referencer

Scroll to Top