Coaching

Executive Coach med mere end 15 års erfaring

Han har leveret udviklingscoaching på direktionsniveau på tværs af mange forskellige industrisektorer som spænder fra Pharma over finans til FMCG. Han har leveret individuel coaching såvel som gruppecoaching, og han søger altid at forbinde det der påvirker den enkelte med den omkringliggende organisation med henblik på at øge forståelsen af det underliggende system. Dette sikrer at de rette udviklingsmuligheder identificeres og operationaliseres.

Stil

Sune er meget direkte og ærlig i hans tilgang og han forventer fuld tillid, engagement og gensidig respekt i hans forhold til hans coachees. Han foretrækker (om muligt) at basere et coachingforløb på et solidt datagrundlag (f.eks. 360 evaluering, assessment eller performance data), at arbejde med klare og ambitiøse men samtidigt realistiske udviklingsmål og dernæst, efter en implementeringsperiode, at genbelyse indsatsområdet med en assessment. Hans stil kan kort beskrives som systemisk og resultatorienteret.

Personligt

Sune er en venlig og udadvendt person. Han er direkte på en konstruktiv og anerkendende måde. Han er bevidst om at alle mennesker er forskellige og bestræber sig altid på at forstå sin coachees ståsted og situation med henblik på at kunne give de bedst mulige råd. Han etablerer hurtigt tillid ved at gennemskue kompleksitet og herefter reflektere forståelsen tilbage til coachee på en respektfuld men klar måde.

Praktisk

Et forløb aftales og opsættes med helt konkrete målsætninger og vil typisk omfatte omkring 3 til 5 sessioner á 1,5 timers varighed. Som tillæg kan der med fordel opsættes før- og/eller efter-målinger for at skærpe fokus og dokumentere effekt af coachingen.

Scroll to Top